parkeergarage mca alkmaar De MCA garage is de parkeergarage van het ziekenhuis in Alkmaar, het Medisch Centrum Alkmaar. Rondom MCA is vrij veel parkeergelegenheid beschikbaar, maar de ruimte op het eigen MCA-terrein is echter beperkt. De plaatsen op MCA-terrein zijn in de eerste plaats bedoeld voor bezoekers voor wie een wandeling van enkele minuten bezwaarlijk is. Voor overige bezoekers bevelen wij de Singelgarage aan

Openingstijden Parkeergarage MCA

Parkeergarage De Vest is 24 uur per dag geopend.

Parkeertarieven

€0,50 per 19 minuten voor 1e drie uur, vanaf 4e uur € 5,00.

Aantal plekken om te parkeren

Het Medisch Centrum Alkmaar heeft in totaal bijna 1400parkeerplekken. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid rondom het zieken huis.
Aantal parkeerplekken
Parkeergarage Hooofdingang: 170
parkeerterrein Metiusgracht: 169
tijdelijk parkeerterrein P8: 178
parkeerterrein P1: 58
parkeren ziekenhuis mca alkmaar

Kort bezoek Ziekenhuis

Voor een kort bezoek is het mogelijk binnen 30 minuten het terrein gratis te verlaten.

In het ziekenhuis verblijven?

Langer dan 3 uur in het ziekenhuis? Vraagt u de polikliniek- afdelingsmedewerker dan om een formulier waarmee u bij de receptie een parkeerkaart tegen een aangepast tarief kunt verkrijgen.

Hoogte Parkeergarage

De doorrijhoogte is beperkt tot 2.00 meter.

Betaalwijze

U kunt betalen met contant geld, pinnen en chippen.

Parkeren in de Avond

In de avonduren zijn er regelmatig bijeenkomsten in de Pieter van Foreestzaal of de lounge van Medisch Centrum Alkmaar. De deur bij de receptie ingang Metiusgracht sluit om 21.00 uur. U kunt uw auto het beste parkeren in de parkeergarage bij de hoofdingang MCA. Wanneer deze garage vol is, kunt u parkeren in de Singelgarageaan het begin van de straat richting MCA.

Parkeren diagnostisch centrum Heerhugowaard

Rondom het Stationsplein bevinden zich ongeveer 300 parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Aan de Westtangent zijn nog eens 175 parkeerplaatsen beschikbaar. Het station ligt op ongeveer 50 meter lopen van het Stationsplein. Ook hier is het parkeren gratis. Let u erop dat in de woonwijken rond het plein een blauwe zone geldt, van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Met een parkeerschijf kunt u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren.

Adres Parkeergarage MCA

Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar {mosmap width='100%'|address='Wilhelminalaan 12, Alkmaar'}